::welcome to jantung hati si meoww's blog..*HHA*..:jangan lupa letak komen lepas view..:dtg lg taw..:thx sbb sudi baca post2 kat blog yg sangat-sangat hampeh ni..*ngeh3*::

click for me..:)

Sunday, April 22, 2012

wahh~~lama x update..;(


assalamualaikum.....
wahh~lama dh rina x update blog..almaklumlah..kehidupan siswi..
sibuk memanjang..huhu..
dengan assignment berlambak-lambak-lambak..
wokeh..lama x cerita budak2 bulu ni..rindu drg ni sgt2...
apa agaknya drg wat skg eh?hihi
ni gambar yang adik rina hantar..
29/04 ni genaplah umur budak2 ni sebulan..cepat masa berlalu kn?
huhu..tp cepat juga rina tinggalkan KL ni cepat2...hihi
nk tinggalkan bandar yang sangat2 sibuk nih..huh!
btw..ni gambar2 budaks buluu....hihi

amboi2...bestnyaaa tidooo....konfem bangun sakit leher nti ni..xD
#kiuuut...:)


hahh~close-up skit,..tangan adikkuh..:)
kiut jee..nama dia ni maeeza..=)


1-2-3 cakkk! pandai tol tgk cameraa eaa...=)
yang ni maeeza..mak cakap antara adik-beradik, maeeza ni paling besar dan x bising mcm yg lain..keja dia tido . tido . tido . x byk songeh mcm adik2 dia yang lain..hihi..:)


hah! ni anak tua nih..hihi..Bento..acik rindu Bento..besar dh kn..nnti acik carikan girlfren utk Bento ea...
senyum2 sikitt~hiihi
#walau ada anak2 bulu yg baru Bento tetap acik sygss....hihi..=]
miss uu.. 

tu je laa..hehe..
assalamualaikum..=)
-----------------the end----------------
Photobucket

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)